Online trouwshop

Goedkope Herenschoenen

Jij gaat trouwen. Gefeliciteerd! Grote kans dat je al aardig wat online kledingwinkels hebt bezocht om je op een trouwpak te oriënteren. Wil je honderd procent zeker weten dat je met het pak van je leven thuiskomt? Ga dan vooral offline verder met winkelen en loop binnen bij Thom Broekman. Bij deze herenkledingzaak helpen ze je gegarandeerd aan je droom kostuum. Hoe we dat zo zeker weten? Hierom!

 Coverband

Atomika is een allround covergroep en partyband! Maar Atomika is ook zoveel meer. Wij kunnen zelfs voor een DJ zorgen die na onze set de party nog laat doorgaan tot in de vroege uurtjes! Kortom: Atomika is de ideale band voor uw event!

Of je nu op zoek bent naar een scherp gesneden pak, het perfecte overhemd of een goede pantalon: bij herenmodezaak Thom Broekman vind je het gegarandeerd. De Utrechtse kledingzaak bestaat al sinds 1837 en is nog steeds in handen van de familie die het bedrijf startte. Vasthouden aan de visie waar het ooit mee begon én meegaan met de tijd; hoe doe je dat? We spraken erover met broers Daan en Wouter: zesde generatie van de familie Broekman.

Begonnen in het magazijn

Daan, Wouter en hun zus Pauline Broekman staan sinds 2017 aan het roer bij Thom Broekman en de Rode Winkel, al startte hun loopbaan binnen het familiebedrijf veel eerder. “Ik denk dat we een jaar of veertien, misschien vijftien waren toen we voor het eerst meewerkten binnen het bedrijf”, blikt Daan terug. “Op het moment dat we mochten werken, zijn we meteen begonnen.” Hun eerste werkdagen binnen het bedrijf brengen de broers door in het magazijn. Wouter: “We moesten artikelen labelen en prijzen, en we hebben ook nog een tijdje de administratie gedaan.” Daarnaast hebben de broers ook regelmatig op de winkelvloer gestaan en sprongen ze overal bij waar dat nodig was. “Ik denk dat er weinig posities zijn waar we niet hebben gewerkt”, vertelt Wouter lachend.

Binnen het bedrijf richten Daan en Wouter zich samen op de marketing van Thom Broekman. Wouter is daarnaast verantwoordelijk voor de inkoop, terwijl Daan zich juist meer bezighoudt met de online tak. “Daan, Pauline en ik hebben allemaal heel andere interesses en competenties. Daardoor vullen we elkaar aan”, aldus Wouter. De broers vinden het dan ook heel bijzonder om te mogen samenwerken met hun familie. “Je weet waar je van op aankunt en dat je door dik en dun wordt gesteund,” stelt Wouter. Fijn, maar hoe zorg je er toch voor dat de scheiding tussen zaken en privé niet vervaagt? “Op het werk noemen we onze ouders altijd Tom en Margriet. Als ik in het weekend langsga, is het gewoon pa en ma”, legt Wouter uit. “En we hebben één belangrijke afspraak; je gaat niet met ruzie weg. Je kunt niet boos zijn om iets zakelijks, maar wel gezellig samen eten,” vult Daan aan.

Broekman daarom nét dat beetje extra. Zo kunnen klanten op hun blog terecht voor kledingtips en kunnen ze via WhatsApp vragen stellen of een afspraak maken voor advies in de winkel. Als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het samenstellen van een goede outfit, kun je daarvoor dus altijd even langsgaan bij Thom Broekman. Handig!

Snoepjes in je kast

Voor we gaan, is er nog één belangrijke vraag die we Daan en Wouter willen voorleggen. Hebben de mannen nog een gouden kledingtip? Daar hoeven ze niet lang over na te denken. “Iedere kledingkast moet een aantal basisartikelen bevatten die áltijd kunnen: een donkere en lichte jeans, een pantalon en een wit, lichtblauw, donkerblauw en zwart overhemd,” begint Daan. “Vervolgens vul je die basis ieder seizoen aan met een paar snoepjes: items die wat meer trendy zijn, bijvoorbeeld omdat ze een printje hebben.” Wouter vult aan: “Ik vertel klanten vaak over de 70/30 regel. Voor de meeste mensen geldt dat ze 70% van de dingen die in de kast hangen niet of nauwelijks dragen. Die andere 30% dragen ze dagelijks. Als je iets koopt, moet je je altijd afvragen of het past bij die 30%.” En vooruit, tot slot nog één simpele stijlregel die volgens de gebroeders Broekman veel te vaak wordt genegeerd: bij een pak draag je een stropdas. “Liever overdressed dan underdressed” , luidt het unanieme oordeel.

Tags : Trouwkostuum limburg – Trouwpak blauw – Smoking kopen – trouwpak aanbieding – Trouwkostuum outlet