Kleren maken de man

Kleren maken de man: het mooiste trouwpak voor de mooiste dag . Trouwen is nog altijd razend populair. In ons land traden volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in 2017 maar liefst 65.000 paren in het huwelijk.

‘Kleren maken de man’, zo luidt het bekende gezegde. En dat geldt uiteraard helemáál op je trouwdag. Bij ‘de mooiste dag van je leven’ hoort natuurlijk ook het allermooiste trouwpak.

Handige tips

Maar waar moet je nu op letten bij het uitkiezen van je trouwpak? Enkele tips:
* Begin 3-4 maanden voorafgaand aan de bruiloft met het zoeken naar waar je je trouwpak wilt gaan kopen en maak vooraf een afspraak;
* Zoek een trouwpakspecialist die alle stijlen en kleuren trouwpakken verkoopt;
* Zorg ervoor dat de kleur van je trouwpak niet vloekt met de kleur van de trouwjurk;
* Maak er een leuk uitje van en neem je vrienden en broers gezellig mee.

‘ManCave’

Beleving en service. Twee belangrijke zaken bij de zoektocht naar het perfecte trouwpak. Bij Suitsatsea in Biddinghuizen spelen ze hier tot in de kleinste details op in. Geen traditionele trouwpakkenwinkel, maar een tot ‘ManCave’ omgebouwd penthouse waar je als man lekker kunt relaxen en een koud biertje kunt drinken aan de bar. Met toffe gadgets en een spectaculair uitzicht over het Veluwemeer. Op basis van het individuele style & kleur advies, kiezen we samen een stof die jou goed staat; dat is de basis van je trouwpak. Voor het stylen van je trouwpak heeft Suits at Sea een innovatieve en trendsettende collectie ontwikkeld. En je personaliseert zelf tot in detail je pak op een interactief touchscreen! Uiteraard word je bij het samenstellen geadviseerd door de Style Artist en is elk detail visueel, zodat je direct ziet hoe je unieke pak eruit gaat zien. Samen maken we er echt iets leuks van; Let’s Style!

Innovatieve game

Voor het stylen van je trouwpak heeft Suitsatsea een trendsettende collectie en een innovatieve game ontwikkeld. Je personaliseert zelf tot in detail je pak op een interactief touchscreen. Bij het samenstellen word je geadviseerd door de ‘Style Artist’ en is elk detail visueel, zodat je direct ziet hoe je unieke pak eruit gaat zien. Voor jou als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Als Style Artist met 13 jaar ervaring in maatkleding én 100% tevredenheid onder mijn klanten, ben ik mij daar als geen ander van bewust! Vandaar dat je persoonlijk style advies krijgt – waarbij we samen goed kijken naar jouw kleurtype, jouw postuur en jouw persoonlijkheid – om zo een trouwpak te maken die bij jou als persoon, het thema én de bruid past.

Suits at Sea is geen traditionele trouwpakken winkel, want wij vinden dat je als man meer service & beleving mag verwachten. Daarom hebben wij een penthouse omgebouwd tot moderne ‘ManCave’, waar je als man lekker kunt relaxen en een koud biertje aan de bar kunt wegtikken. De ManCave is voorzien van toffe gadgets en zit op een verrassende locatie, met spectaculair uitzicht over het Veluwemeer. Vanaf elk zitje heb je vette views over de jachthaven, eilandjes en het water! Parkeren is gratis.

Suits at Sea | Trouwpakken
Zuiderzee op Zuid
8256 RZ Biddinghuizen

Bezoek de ManCave voor jouw unieke Trouwpak Experience – Suits at Sea Trouwpakken

Tags : Trouwkostuum limburg – Trouwpak blauw – Smoking kopen – trouwpak aanbieding – Trouwkostuum outlet